Inloggen
NederlandsNederlands

Tickit Houten Dinosaurusblokken

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
Zet op verlanglijstje
Vandaag voor 12.00 uur besteld is vandaag verzonden.
Toevoegen aan favorieten
  • Verzending vanaf €200,- aan leverbare artikelen
  • Artikelen per stuk bestellen
  • Artikelomschrijving & specificaties
  • Documenten
  • Veel gestelde vragen

Barcode

Artikelomschrijving

Welcome in onze betoverende wereld van houten dinosaurusblokken, waar de verbeelding tot leven komt! Deze blokken zijn gemaakt van het beste beukenhout en brengen het prehistorische tijdperk rechtstreeks in de handen van uw kind en bieden een heerlijke mix van tactiele verkenning en fantasierijk spel.

Elk blok is minutieus gedetailleerd met laserprecisie, waardoor uw kind in een rijk van eindeloze mogelijkheden kan duiken terwijl het de texturen verkent, deze gebruikt voor kleine wereldspelen of zijn creativiteit de vrije loop laat door potloodwrijvingen en speeldeegpatronen.

Deze blokken zijn niet alleen speelgoed; het zijn toegangspoorten tot een fantasierijk Jurassic-avontuur. Prikkel de nieuwsgierigheid van uw kind, stimuleer de fijne motoriek en moedig artistieke ontdekkingen aan met deze ingewikkeld ontworpen houten stukken. Laat uw kind de skeletstructuur verkennen, aangezien elk blok dubbelzijdig is: de ene kant met een afbeelding van een dinosaurus en de andere kant met hun skeletstructuur.

Ervaar het wonder van houten dinosaurusblokken, de perfecte combinatie van vakmanschap, tactiele verkenning en grenzeloze creativiteit. Omarm de magie van speeltijd waarbij dinosaurussen tot leven komen in de handen van je kleine ontdekkingsreiziger..

Sets omvatten: 10 Houten, dubbelzijdig, Dinosaurussen.

Specificaties

Kleur van het productHout
MateriaalHout
Aanbevolen leeftijd (min)0,8 jaar
Voorgesteld geslachtJongen/meisje
Aanbevolen leeftijdscategorieKind
Leer- en opleidingsvaardighedenTraining in creatief denkvermogen, Training van de fijne motoriek, Ontwikkeling van de verbeelding, Tactiele waarnemingstraining
Aantal stuks10 stuk(s)
Breedte200 mm
Minimum aantal spelers1
MerkTickiT
CategorieTickiT - Imaginative Play
EAN Code5060155732176
Artikelcode33074061
VerpakkingStuk(s)
Advies verkoopprijs (incl.)

Stel een vraag over dit artikel

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen