Inloggen
NederlandsNederlands

Trefl - Puzzles - Wood Craft Junior" - Beautiful Barbie / Mattel, Barbie_FSC Mix 70%"

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
Zet op verlanglijstje
Vandaag voor 12.00 uur besteld is vandaag verzonden.
Toevoegen aan favorieten
  • Verzending vanaf €200,- aan leverbare artikelen
  • Artikelen per stuk bestellen
  • Artikelomschrijving & specificaties
  • Documenten
  • Veel gestelde vragen

Barcode

Artikelomschrijving

  • WOOD CRAFT Junior is een bijzondere serie houten puzzels, ontworpen voor kinderen vanaf 5 jaar. Met behulp van de unieke vorm van de stukjes en de originele puzzelfiguren creëren de kleintjes een afbeelding met een bijzondere vorm. Houten puzzels met een onregelmatige vorm zijn een ideaal alternatief voor traditionele puzzels met standaard stukjes.
    De puzzel bestaat uit 50 stukjes met 10 verborgen figuren, die je kind meevoeren naar zijn favoriete tekenfilmwereld! Je kind kan beginnen door spelenderwijs de figuren te zoeken of door stap voor stap hun vormen te ontdekken.  Bovendien heeft elk puzzelstukje een decoratief patroon op de achterkant voor nog meer puzzelplezier!
    Ben je op zoek naar ideeën voor een activiteit met je kinderen of wil je ze creatief en zelfstandig laten spelen? Puzzels bevorderen de manuele vaardigheden, stimuleren de verbeelding en het creatieve denken en zijn een geweldige oefening in oplettendheid en waarnemingsvermogen. De houten puzzels van WOOD CRAFT zullen in de smaak vallen bij iedereen die zoekt naar een nieuwe vorm van vermaak en de Junior-serie is niet alleen leuk voor kinderen, maar voor het hele gezin!
    Het product is gemaakt van hoogwaardige, FSC-gecertificeerde materialen en uit zorg voor het milieu hebben we de verpakking volledig van karton gemaakt en op die manier het gebruik van plastic gereduceerd.

  • Bijzondere houten puzzel uit de serie WOOD CRAFT Junior van Trefl - de complete puzzel vormt de afbeelding van 's werelds populairste pop: Barbie
  • Stukjes met onregelmatige vormen en maar liefst 10 unieke puzzelfiguren die verwijzen naar de wereld van Barbie. Het decoratieve patroon op de achterkant maakt het puzzelen voor je kleintje nóg leuker!
  • De puzzels zijn gemaakt van veilige, hoogwaardige natuurlijke materialen, hebben een FSC-certificaat en zijn verpakt in een papieren zakje en een milieuvriendelijke kartonnen doos.
  • Puzzelen stimuleert de nieuwsgierigheid en de verbeelding, combineert leren en spelen op een plezierige manier, brengt het kind tot rust, verhoogt de concentratie, bevordert geduld en waarnemingsvermogen en vergroot het zelfvertrouwen.
  • Een perfect cadeau voor kinderen vanaf 5 jaar.  Er zijn ook andere soorten WOOD CRAFT-puzzels verkrijgbaar, bestemd voor oudere kinderen en volwassenen

Specificaties

MerkTrefl
CategorieTrefl - Prime Wood Craft Junior
EAN Code5900511202014
Artikelcode31520201
VerpakkingStuk(s)
Advies verkoopprijs (incl.)

Stel een vraag over dit artikel

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen